Kolme päivää aikaa kirjoittaa tutkielma loppuun, olen kirjoittanut jo jopa kaks kappaletta! Alkaa tulla pikkasen kiire senkin kanssa, ja stressaamaan. Kolme valtakunnallistaki tulossa, mutta mitäs pienistä. Miksi koulusta on tehty tuommonen, että aina vaan saa stressata ja panikoida. Miksi kaikki kokeet ja tutkielmat ja kaikki aineet ja esseet pitää aina olla peräkkäin, ettei vaan ehtisi hengähtää välissä?

Ja lauantaina pitäisi vielä ehtiä tallillekkin. Sitä en voi jättää väliin vaikka tutkielmaa pitäisikin kirjottaa. Nyt kun innostuin taas tallista, niin en nyt siitä niin helposti päästäkkään tällä kertaa. Pitäähän sitä joskus rentoutuakkin.

Koulussa oli taas aivan loistava päivä, naurettiin ja kiusoiteltiin toisiamme. (: Oltiin sarkastisia ja yritettiin olla fiksuja, mutta naurettiin kuitenkin seiskoille ja ohitettiin ne ysien oikeuksilla ruokajonossa. ;) Tämä alkaa tuntua jo kivalta, että koulussakin viihtyy silloin tällöin, jos ei lasketa kokeita ja tutkielmia ja muita mukavuuksia.

Oon muuten hurjan ilonen kun sain kaksi kaveria takaisin. Vaikka jotkut ihmiset ovatkin ärsyttäviä jos tutustuu liikaa, niin voi niiden kanssa silti nauraa ja pitää vaan hauskaa. :)