jea. Peruskoulun viimesetki kokeet on nyt ohi, ja on kyllä ihmeen rento olo. Olen kai tajuamattani stressannu koulusta ja nuista kokeista yllättävän paljon, ku nyt kun ne ovat ohitse on jotenki niin poikki ja tekis vain mieli nukkua. Mutta toisaalta on myös tosi vapautunut olo.

Jäkistä olen tässä kattellu aina ku vain mahdollista, se yöpeli oli tosi jees, viideltä nukkuun ja kahdeksalta kouluun, mutta mitäpä sitä ei tekis jäkiksen eteen. ;) Suomi on kyllä pelannu tosi hienosti, vaikkei sitä kultaa taaskaan tullut. Itsekkin olin tosin pettynyt alussa, mutta nytkun on kuunnellut kun muut valittavat niin alkaa itse ajattelemaan positiivisesti. Hyvä Leijonat! <3

Mutta Suomi voi tänään voittaa myös pronssin mutta myös Ruotsin, joka olisi sekin jo suuri saavutus mielestäni suomelle. Mikä olisi hienompaa, kuin voittaa ruotsi. No vielä hienompaa olisi tietenkin voittaa Ruotsi ja kulta, mutta kyllähän meille pronssikin kelpaa. (:

muuten, huomasin vasta nyt miten hyvännäköisiä Leijonat ovatkaan, hyvinä esimerkkeinä Tuomo Ruutu, Antti Pihlström, Mikko & Saku Koivu jne... (: hih. pojat ovat saaneet mun pään sekaisin, joten poistun tästä nyt sekoilemasta.

Muistakaa kaikki kattoa jääkiekkoa!