koulua jäljellä reilu viikko, muttei kyllä yhtään tunnu siltä ku on niin kylmä ja lunta sataa. Mutta kuitenki joka päivä koulussa miettii, että nämä on niitä viimeisiä päiviä kun näkee meidän luokan yhdessä. Meidän luokka on oikeasti ehkä maailman raivostuttavin välillä, eikä sielä voi keskittyä yhtään opiskeluun, ja sen kyllä näkee koko luokan numeroissa ja opettajat kertovat kovin mielellään aina negatiivisia asioita meidän luokasta. Mutta luulen kuitenkin että meidän koko luokka on kasvanut aikalailla kiinni yhteen, että saattaa olla päättäjäisissä melko haikeat tunnelmat itse kullakin..

Voin sanoa että rakastan jokaista meidän luokkalaista omalla tavallaan, vaikka varmasti jokaista olen myös vihannut joinakin päiväinä, koska jokaisella on ne omat ärsyttävät piirteensä. Muutenkin outoa, että olen asunut koko ikäni tässä pikkukylässä, ja nyt enää pari kuukautta jäljellä. Toivon todella että pääsisin ensimmäiseen hakutoiveeseeni, koska näin myöhemmin ajateltuna ei voisi vähempää kiinnostaa ne muut vaihtoehdot.

Kesätöitäkään en ole (vielä) ainakaan onnistunut saamaan, on tässä pieniä virityksiä, joten toivottavasti niistä poikii jotain jotten Englantiin ja Pariisiin heinäkuussa täysin tyhjintaskuin joutuisi lähteämään. (: